19 March 2009

Siri bergambar.

Aku dengan akak aku masa felda belum ditumbuhi tumbuhan hijau. Panas wooo...tu sebab kitorang berspender je gi ronda2. Masa tu aku dah pandai layan The Beatle. Tengok rambut ar...Ketika sedang mengajar akak aku mengaji.
Aku+akak aku ngan sepupu sepapat sepipit sepusat dengan berlatar belakang kan kreta ford escort arwah ayah aku. Hari Raya barang kali. Budak hujung skali tu memang budak KL. x reti langsung hormat hari raya.Amacam? Seluar senteng, tuck-in atas pusat, selipar jepun.
Sewaktu expo kat stadium Kedah. 2 hari aku dok jaga model rumah tu. Padahal bukan nak buat jual rumah pun.Awek aku dulu2. Skng dia dah kasi 1 orang anak untuk ku. Body dah x macam dulu2 dah. Haih...

14 comments:

@t00neY r00neY® said...

part spender...dulu mmg xde ekon...xglobal lg..tu yg pkai spender

bijak ko ajar akak ko ngaji..

budak KL tuh bapak sexy...
die celebrate krismas kot

beza benau gaya dulu lu ngan skang...

awek lu suh die bg anak lebih sket...

Ahmad Azrin Aziz said...

"Awek aku dulu2. Skng dia dah kasi 1 orang anak untuk ku. Body dah x macam dulu2 dah."

hahahaa.. tuan punya badan tak marah le weh!!

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

awek lu pun lu suruh senteng beb..

macha_sezs said...

hahaha..kereta itu...gile olskul bro!!

Axl said...

Fullamamakk..Klasik giler gambo2 tuh..dalam reramai ko yang paling comei..ekeke

a.b geldofg said...

tkda hal bro.....boleh kasi tmbah body yg baru....model baru skrg2 lagi mcm2 ada

syyyyyyyyyy diam2 je ye....

soul krasty said...

kire mantap ar ko ade gambo ms kck2..aku pny gambo 2 3 keping..tu pn ntah ke mane..

zairi said...

atune:
beza banau ek dulu ngan skang.bab anak tu,err..jap aku try pumping aku ok lagi x.

azrin:
giler ko.pepagi dah ugut aku suruh daftar kat london beuty.

akupentoi:
dulu masih relevan lagi.skang memang nak kena halau kalau pakai senteng+bertudung macam tu.

macha:
time tu kitorang dah pandai suruh tukar proton saga.tiap kali tu lah kreta sampai bergegar satu body nak potong kreta proton kat highway kasi sejuk kan hati kitorang.hehee...

axl:
sampai beso sepupu aku panggil aku hensem boy.hahaha...

ab G:
hahaha...ko memang penjahanam punya orang.

azwan:
arwah ayah aku memang suka bergambar.semua barang bergambar ada.siap boleh cuci sendiri dalam bilik gelab.tapi x berjaya nak buat bisnes.biasa laa...kena kenceng.banyak gak suma gambar lama2 dah x de kena banjir 2006 dulu.kenangan ni beb.besok2 nak tunjuk kan kat anak cucu plak.bior anak cucu cakap moyang dia dulu2 memang hensem.hahaha...

eliza said...

comelnya bersluar katak...hehehe :P

zairi said...

eliza:
seluar katak?
hahaha...pelik tol bunyi nya.

gee said...

belanja la dia gi slimworld..hehehe

zairi said...

gee:
slimworld ek? ok.den toray...

Alang said...

Apo kono ko boy....tongah paneh pakai 'kot'....ko domam ko?
he he he 4~5x

zairi said...

tu bukan sajo2 nak pakai kot tu.memang kono pakai kek cekgu yang suruh.