17 September 2009

Selamat Hari Raya!!!

Ari ni nak buat keja pun malas. Mood raya dah sampai. Otak pikir tengah baring depan tv tengok drama raya. Besok wife aku dah stat cuti skolah. Jeles betul aku. Aku plak ada belen lagi 2 ari kena keja. Petang sabtu dalam pukul 3 dah bleh gerak balik kampung. Setting paling cantek ngam2 sampai kampung, lemang dah siap masak. Malas aku nak redah kebun getah carik buluh lemang.

Sempena dengan ini, aku ucapkan selamat berhari raya ngan famili tersayang terutama pada rakan2 blogger aku yang rajin kasi komen pada setiap entry aku. Pada blogger2 yang listed kat sbelah tu dan pada suma yang penah jenguk blog aku. Aku mintak ampun maaf kalo aku ada terlanjur penulisan yang bleh kasi kontrevesi.

Turn aku dah lepas. Ini raya aku tolong makan je.

p/s: Besok aku plan nak mc. MC sakit mata. Eh..kalo masuk kan sesuatu dalam mata bleh batal pose ke?

7 comments:

macha_sezs said...

hahaha. boleh batal la bro. bagi alasan gestrik sudaa..

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

slamat raya beb...

soul krasty said...

salam aidilfitri.hehe..

halym said...

cam best je lomang tuh..singgah umah ko bleh? ekeke

@tune® said...

xbatal
kalau ko masukkan malam

selamat beraya sakan

miss oren said...

selamat ari raya mr zairi...
aku rasa batal pose kot..sebab mata kan ade rongga...hahahah

zairi said...

untuk suma skali:
slamat hari raya suma. tima kasih untuk segala ucapan raya. harap2 suma sehat. dan akhirnya aku dapat gak mc 1 hari. untuk jumaat tu. jadik la untuk aku sama2 tolong wife aku kemas2 rumah.

alasan nya...

"err..dokter,urat mata saya ni dah mula denyut2 sejak pat ari lepas. kalo tunduk lagi denyut dia punya denyut. lagi di pandang moniter, bertambah la denyut lagi. perlu ke saya tukar spek mata dokter?

"itu bukan salah spek mata awak. rongga pernafasan awak ada problem. pagi2 awak ada selsema kan? lendir2 hingus?"

"ha'ah"

"oke..saya kasi ubat migrain ngan ubat tahan sakit ngan ubat selsema. hari ni awak perlu tidur, saya kasi mc."

heheee...

*********************************

ari ni aku baru stat keja. bapak malaaaaas....