23 February 2009

Gambar lucah dari Sarawak

Itu hari adik aku pegi sarawak. Suka hati punya pasal, langsung x begitau aku mintak pesanan untuk membeli belah kat sana. Itu pun dengan cara bongkak nya send mms gambar dia ber background kan seat airbus ngan tengah turun dari tangga airbus sambil kasi note "wei...aku kat sarawak ni. ko nak kirim apa?"

Aku pun balas dia punya mesej.

"ko bli la ape yg patt. blik sok ko claim kt aku. jgn lupa bwk gmbr bnyk2."


......................Seminggu kemudian...................

adik aku: "Laa...mindset aku kat gambir je bila dah sampai kat sana."

aku: "ape jadah aku nak guna gambir banyak2 ni? gmbr tu short form untuk gambar, bukan gambir laaa..."

11 comments:

ab geldofg said...

gambir sarawak utk mreka yg mudah kalah dlm pelawanan.....aku snsiasa menag dlm plawanan........aku tk perlukan itu semua

zairi said...

itu untuk melewat2 kan perlawanan supaya perlawanan menjadi bertambah sengit.budak2 bola m'sia patut guna kekdah ni supaya kaki diorang sentiasa berkeadaan x letih.

macha_sezs said...

owhh..kanak2 macam aku tak paham~~

lalala~

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

kalo pihak lwn pon guna gambir...fuhhh!!!!!!!

@t00neY r00neY® said...

gambir??
hahaha
aku tau fungsinye...
tp bukan atas padang kn?
atas tempat lain kn?

sutera putih said...

Dok pahang serser,,
salam,,,

Nadia'z said...

sah2 memang sengal!

zairi said...

macha:
ko jangan buat2 x paham. x normal tu.hahaha...

akupentoi:
fuhh!!!

tooney:
atas padang laa...

sutera putih:
salam singgah...:)

nadiaz:
hahaha...

nuyuljana said...

haha..
masalah short form la ni..
kamu buat ape gambir2 tuh sume?

zairi said...

yuna:
gambir tu gua buat sapu2 je.hehee...

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇