31 July 2009

Live From Bukit Kiara

Besok band yang paling aku teruja akan buat konsert kat bukit kiara. Dikesempatan ini aku nak ucap kan ribuan terima kasih kat adik aku pasal dipaksa mengkensel kan untuk dive bersama crowd2 search kat sana. Aku harap x de apa berlaku tanah runtuh+stage runtuh+kiss my ass bombers+nordin mat top dan apekejadah yang mendatang kan musibah.

Petang besok aku & famili bergerak naik cameron highland tido sana semalam dan besok nya turun kat simpang pulai hantar adik aku kat rumah sewa study dia. Mengada2 betul. Slalu balik cuti pandai pulak naik bas.

5 comments:

macha_sezs said...

ade konsert pe kat sana?
jaga2 bai..mak gua cakap seleseme babi merata2 sekarang..

nuyuljana said...

ade hikmah la tuh ko xdapat g.

best pe g cameron.

ade stoberi.

hee~

halym said...

waa..pi Cameron lagi best,
berbalai baloi...ekeke

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

wa mau pigi....berbaloi..baloi..

zairi said...

macha:
gua memang x pegi sana itu konsert.

nuyul:
stoberi tu orang kata kalo dah bawak turun, dah x ori dia punya rasa. x pe..nanti aku try.

halym:
"berbaloi-baloi" bak kata amy search.hehee...

pentoi:
jumpa lu kat sana weii..