01 August 2009

Final Destination

Bulan lalu ada beberapa kes kematian glamour. Bermula dari maikel jeksen. x tahu cemana dia punya kesudahan kes kematian dia. Macam2 nak investigate. Carik anak la, carik punca kematian la, carik duit bawah karpet la. Dah awal2 lagi dia tu bergantung dengan ubat dadah daripada makan nasik, mesti la umur x panjang. Bila2 masa bleh padam. x payah nak tuduh sesapa yang punya sebab. Dia meninggal pun x tau ada baca talkin atau x.
Kes kedua, hero rancangan feberet aku. Prison break michael scotfield. Dari season 1 sampai season 4 aku layan citer ni. Arwah ayah aku sempat layan sampai season 3 je. Ni la antara drama terbaik pernah aku tonton selain dari citer nam tour of duty ngan shogun samurai masa aku darjah2 dulu. Ending punya episod season 4 tu ada sambungan ke movie. Prison break final break dia punya title.
Lepas tu ada kematian mengejut lagi. Natrah. Waktu aku darjah2 dulu melambak majalah dewan masyarakat kat rak buku. Suma kes natrah. Memang sadis dia punya jalan hidup. Kesian jugak kat natrah tu. Meninggal dalam x de agama.
Pada sesapa yang nak carik prison break the movie, sila donlod kat sini. Baieeekk punyaa...

4 comments:

@tune® said...

tu jer ke?
kan ade Allahyarham shukery hashim
farah fawcett
yasmin ahmad

xde ulasan pon..

macha_sezs said...

er...ni entry ugama2 ke entry prison break?

ajako said...

sokong2, prison break hebat...kat daerah aku baru nak buat penjara tegar, harap2 dorang x tgk prison break...

zairi said...

atun:
mereka x de sejarah dalam hati sanubari ku...hehee..

macha:
hahahaa...aku pon baru perasan.cmana nak cakap ni ek?

ajako:
ada berita luar negara kat tv sbolm2 ni,orang lepas kluar naik helikopter dari atas penjara.sebijik macam prison break ni.aku syak dorang refer citer ni la.