17 August 2009

Mu ni nok kawe nga orang ko ngan kambing nih?

Ustaz rock pun dah kawen baru. Kawen kerana Allah kata nya. Ikut sunah Nabi. Biasa la. Kalo bab kawen2 ni jawapan slalu nya mesti bunyi2 ke arah Nabi2. Jarang pulak bunyi nyer "saya kawen sebab kesian kan dia menjada sorang2" Tapi kalo betul2 dah berkemampuan, harta dah terlebih, kudrat terlebih power dan yang penting iman tahap sufi, bleh sangat la tolong para pompuan yang x berlaki lagi. Kesian kat dorang hari2 dok hafal lagu 'andarlusia'.

Ada jugak mintak kat isteri nak kawen lain, tapi isteri x nak. Aku pun x dapat bayang kan cemana isteri lama dapat terima keyataan yang dia bermadu. Maksud aku time bab2 sekatil. Ntah iye ntah tidak si laki ni tadi betul2 kasi yang terbest untuk kat isteri lama tadi. Ke stakat cukupkan syarat je? Mungkin ini jawapan antara kebanyakan isteri x nak di madu. Ntah la...itu pandangan aku je. Walaupun skang ni aku cakap kelain, besok2 kalo kena kat batang hidung aku? Wallahualam...Astagfirullahulazim...

Masuk bab kalo isteri x bleh terima laki kawen lain, si laki mesti carik jalan lain punya. Paling tidak pun pegi kawen ke sempadan. Aku pun x tau sempadan yang mana satu. Palotak aku cuma pikir yang tukang nikah tu orang thailand barangkali. Dah nikah kat sana, kena pulak daftar kat malaysia. Benda2 ni aku belum cukup paham lagi. Aku pun malas nak ambik tau. Tapi yang aku keliru tu, cemana dia punya slang percakapan time nak menikah tu.

Kat sini aku ada upload siri warga siam nak akad nikah ngan imam kelantan. Kawan aku yang email. Sah memang dia x de keja lain time tu. Sampai terkentut2 aku dok gelak kan dorang ni punya sembang. Aku x tau la sah ke tidak dorang punya nikah ni. Harap2 sah la. Sebab ada satu bunyi tu serupa "aku terimo nikoh nyo denga isteri kambing tukang ayer wok kebuuut..."

Haduuu!!!...
video

10 comments:

Umie said...

weyh..aku pun dahtgk video nie sblm nie..seriously lawak mcm gampang dowh...

ko kena ingat weyh, lelaki nie nafsunya 1 je..sebab tu dia cuba mengoptimumkan yg 1 tu sebaik mungkin...hahaha

nuyuljana said...

hahahaha.

aku terima kan nikohnya dgn isteri kambing banyak tak subur.

=))

sumpah lawak nak mampos!!!

lumut said...

lelaki neh x penah ckup..
gersang agaknye..

hoho

macha_sezs said...

wahahahahahaha!!

siap berlagu lagi.

hoh!dah buleh tido dah ni!

kimak.wahahahaha~

J@J@ / Bini The Rock said...

alamak....
aku tak dpt tgk video nyer...

rugi woo rugiii....

Salam ziarah ye..dan meh tukar2 link!

miss oren said...

gelak guling2..cipan btol lawak ni

zairi said...

umie:
youtube aku kena blok.aku jarang dapat tengok video2 cenggini.tu yang lambat info tu.

tang 1 nafsu yang lagi bahaya.sampai bawak ke membunuh kalo x betul cara.

nuyul:
hahaha...kambing x subur yek?

lumut:
gersang di lautan sepi.apekejadah ntah.

macha:
berlagu sampai buat memek muka tu yang cam kimak tu.hahaha..

jaja:
ko kena ada real player ver.11. pastu untuk lebih best, download k-litemegacodec. carik kat website 'brothersoft'. free software download je tu suma. dah ada tu suma, bleh la ko gelak sampai muntah tengok ini video clip.hahahaa...

welkam2..:)

oren:
guling2 jugak.jangan guling macam cipan dah arr..hehee..

@tune® said...

bahaya nih tuan syeikh...

kene rujuk majlis agama islam dulu ni

@tune® said...

gelojoh giler mat thailand nih..

nk tido lalu...

zairi said...

atun:
alaa...asalkan masyuk je.

hahaa...itu kalo ikut kan betul2 punya tajwid tu, mau makan 7 ari 7 malam baru betul dia punya cakap.