16 December 2008

Main baling tin kat tepi kantin sekolah x sama ngan main baling tin kat funfair

Cis!! Cilakak! Cemana bleh x kena? Berita TV3 malam tadi memang x best sangat. Bushit ni bleh sengih2 je. "yea..yea..x kena.." Kepala hangguk lu!!

14 comments:

akupentoi said...

testing..4x

akupentoi said...

cis...nasib tak kena...patutnya reporter tu bawak pumpgun je...

artsoul said...

dia tk reti nak aim betoi2..hahahha

ita.itu said...

best ek kena baling..tp x kena la..kalo kena lg best

en_me said...

patut baling kat presiden iraq belah kanan.. mesti kena punyer one uooolsss

zairi said...

aku pentoi:
wartawan tu pun bodoh. alang2 seluk tempayan, biar sampai pecah tempayan. sia2 je dia kena belasah.

artsoul:
aim memang dah cantik. bushit tu plak pandai2 nak mengelak. haram jadah betul!!

ita,itu:
kalau kena tu, mau pecah dahi. saiz 10 tuu..

en_me:
tunggu masa dia buat taik dulu la.

@tune® said...

kene prektis baling tin cukup2 pastu terai blg kt die sepatu or terompah..konfem kene..

maybe die da bajet ko ade org nk blg?

zairi said...

terompah pun best gak.memang padu dia punya tune tu.lagi best kalo dia tembak terus.abis cerita.

pemikir lapuk said...

ini bru brani....tk mcm yg pi bom kat org2 tk bsalah..macm kt bali tu....
kalau nak ikut baling cm tu..pastikan kasut ko..kasut yg dah ko nak buang...jgn yg rm dua tga ratus....hahahaha

zairi said...

pemikir lapuk:
pendapat ko lah kan,3 orang yang hukum bunuh tu, yg mastermind pengebom kat bali tu, mati syahid ke? kebanyakan yang dia bunuh adalah penduduk tempatan kan?

rOhock said...

dia tak pasang target lari...hahahaha...tapi kalau kena kan lagi indah rasa dunia ni...dulu taik burung sekarang selipar..lepas ni gamoknye ade orang lampar lori lak kat dia...kuat ke orang tu nak angkat ekk...hahahahaha

pemikir lapuk said...

zairi..
mgikut yg aku tahu/pndapat aku..mati syhid...salah satunya..perang mpertahanan agama..dari musuh...bkn cara g bom..org2 tk bsalah..walaupun kita blainan agama....
bukan asal bukan islam je..kita bunuh...apa ke jadah tu...

Firol Turn Core-Rawk said...

Patut di ambik kasut orang yang dok sebelah² dia tu baling baru kena...dah banyak sure tak miss praktis make perfek huhuhuhu

zairi said...

rohock:
aku tetap tunggu orang tembak dia ni.

pemikir lapuk:
terpulang pada TUHAN. kita yang hidup ni doa kan kesejahteraan kat 3 mastermind tu.

fizol:
orang sebelah dia tu pun harap kan pagar, pagar x bleh harap.