17 January 2009

Seremban tu kecik je. Tu pun x dapat lagi nak kesan jejak aku.

Ini apex selalu sangat puja dia punya hensem. Aku nak kata hensem tu, dulu2 punya citer sampai suma pompuan satu kelas aku sanggup toreh dia punya lengan kasi letak nama aku. Kalau mana2 cikgu pompuan manjang tuju soalan kat aku, besok gempar satu skolah FBI sudah buat CSI pasal itu cikgu sudah kena pukul dalam jamban.

Tapi itu dulu2 budak2 skolah punya citer. Skang wife aku sudah hilang kan kesan2 bukti itu dengan hidangan makanan yang penuh dengan kandungan lemak2. Suma tu adalah kerana die hard fan aku ni.

15 comments:

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

apa pny biol terjun bangunan..aku rasa minah tu dah skizo...

eliza said...

buang tebiat betul..tp kesian.

zairi said...

akupentoi:
awal2 aku dah pesan kat dia,dia x boleh harap kan aku sorang je.ramai sangat awek2 yang perlu aku beri perhatian.hari2 sangat dia carik aku.tu sebab dia x jumpa aku kat rumah lama aku tu.tau2 je,dah keluar kosmo nak bunuh diri pasal hilang jejak aku.

eliza:
nak buat cmana?kalau aku layan kan sangat perangai dia tu,wife aku nak buang kat mana?aku masih sayang kan famili aku.

@t00neY r00neY® said...

gua nk cari die hard fan gak la..

macha_sezs said...

hahaha..aku baca paper ni pagi tadi. drama melayu pon tak macam ni~~

dah lawat awek ko ni kat spital?

Axl said...

woi zairi, ekau ni kasanova ko? ekeke

ab geldofg said...

entry yg pndek...tapi penuh dgn kganasan hehehehehe

azuwan said...

mangkuk tandas btol la minah tu..terjun la tingkat yang lagi tinggi..idup susah..mati pun susah..kuang3..

apek terror said...

erks mcm mane, gua nk explain pun x tau...tp gua ingat lagi ade makwe sekolah gua kene tangkap tgh buat ritual puja name gua dengan ustazah time sekolah dulu...

Umie said...

ko ngan apek sama naik aje erk!!!

btw, kalau betul tu x-girl ko aku bersimpati sgt kat ko sbb ko mendapat x-girl yg sudah putus wayarnya..kekeke

zairi said...

@tooney rooney@:
lu memang dah patut cari sementara bodi lu masih relevan lagi ni.

macha:
aku x lawat pun.kang x pasal2 masyarakat suruh aku pi kawen paksa plak kang.

axl:
well...(sambil angkat bahu)

ab geldof:
aku x ganas.masyarakat je slalu buat aku jadi ganas.tu yang aku jadi ganas tu.haih...

azuwan:
x tau brapa ramai yang sambut dia kat bawah tu.tu kalau x reti nak bertaubat lagi tu, x tau nak cakap cmana la itu pompuan.

apex terror:
huh...diorang ni x reti langsung mintak cinta cara baik. x gentle langsung.

umie:
sebenar nya, aku saje training dia jadi orang yang boleh hidup berkongsi cinta.sok kalau dah kawen,dah x de hal dia nak hidup bermadu.tapi kalau dah hari2 dok belasah aku pasal ada awek lain,sape boleh tahan?skang dia dah ilang akal pasal aku.pandai2 dia la repair dia punya akal.hahaha...

fazadilla said...

Ya Allah ya Tuhanku..KAU selamatkanlah kawan aku yg bernama zairi ni dari tenggelam dengan perasaan 'keperasanan' nya itu..
aminnn...

*muahahahha...oiittt..amboiii...
kemain perasan lagik ek!!

zairi said...

fazadilla:
eleehh...dengki la tuu...

ab geldofg said...

bro tk kan cina braya pun ko masih bz......mgalah TPM bz ko

zairi said...

ab geldof:
dah x bz dah skang.legaa...