11 November 2008

Young And Dangerous memang best untuk jiwa macam aku

Memang x bosan kalo aku ulang citer nih. Kena plak hero dia ada iras2 muka aku. Kalo pandang dari belakang laa..Aku kenal citer nih time aku lepak kat dorm member aku kat hostel kilang hualon tahun 1998 dulu. Memang ganas larr..Jalan citer pun x payah nak perah otak. Diorang ada buat penggambaran gak kat kolumpo sana. Sape bercita2 nak ambil alih kawasan samseng kat petaling street tu, boleh la study dari citer nie. Dasat wooo...

Ni 1st story diorang. Baru abis sekolag terus masuk geng budak jahat.

Ni ending story diorang. Akhir nya berjaya jadi ketua segala geng jahat walau pun diorang baik. Banyak kengkawan mati kena bunuh.

Amacam? Bersedia nak jadi samseng?

4 comments:

farah sr said...

siri last dia no brape hah?
aku kumpul dari 1-5.
ada no 6 tak?
aku suka gila citer nih.

zairi said...

bagoos..ko la wanita pertama yang aku tau bleh layan citer samseng2 macam ni.citer ni abis takat "born to be king' je.aku pun x puas ati takat tu.kalo nak lagi samseng,ko cari citer skinhead plak.'rompers stompers'.lagi shooow..

farah sr said...

aku paling suka siri 1 ngan 2.
masa dia kena buli time budak skolah. kena pecah botol kat kepala. pastu dia balas dendam.
perghh.. bersemangat aku time tu.
sape lagi join tgk movie ni weh?
pasni nak cari rompers stompers lak.

zairi said...

rompers stompers memang bebaloi kalo tengok.tapi susah nak cari dah citer ni.melain kan ada kengkawan ngan budak skin ni.kalo susah2 sangat...gtau aku.