24 November 2008

Minta maaf..tepaksa tipu korang.

Ape yang korang nampak kat gambar sebelah kanan tu, bukan lah wajah aku yang sebenar. Tu adalah gambar photoshop yang telah di hensemkan supaya korang nampak aku macam orang2 baik sedang basuh pinggan kat belakang surau. Aku x lah tinggi mana pun. Tapi di sebab kan badan aku sasa+rambut panjang+misai & janggut ala2 hardcore membuat kan masyarakat akan gerun kat aku. Tu sebab gambar tu tepaksa aku photoshop kan. Kang x de sape plak yang nak pegi ke blog aku kan?

Walau pun aku ni bukan dari ahli surau, tapi aku dah capai title ayahanda dalam ahli pekida kat kawasan aku. Stakat group hung heng & samseng petaling street tu, dah berapa kali dah aku jumpa otai diorang settle kan anak buah diorang yang cari pasal ngan anak buah aku. Akhir nya kalau anak buah aku petik nama aku, maka selamat la jalan pulang.

Ada satu kali tu, tengah aku syok layan karaoke, kawan baik aku amy call mintak tolong selamat kan dia tengah hampir nak kena pukul. Dengan pantas aku pegi selamat kan si amy tu. Memang pecah muka diorang aku kerja kan.Stakat 3 orang aku boleh makan laa. Senang citer aku ni digeruni oleh orang2 yang nak cari pasal dengan aku. Kalau korang nak daftar kan diri jadi anak buah aku, letak butir2 peribadi kat bahagian komen bawah tu.

Tapi kali ni aku ada musuh dalam group aku. Salah sorang ahli aku dah berpaling tadah. Lama dah aku kenal dia ni. Rupa2 nya musuh dalam selimut. Suma duit hasil titik peluh aku di rembat nya. Dah puas aku cari dia ni. Memang dia x sayang nyawa. Kalau aku dapat cangkuk leher dia, memang rabak kelengkang dia aku kangkang kan. Bukan sikit beb, sampai 2~3 juta duit aku dia kebas!!! WAKENABEB!!!

Huahuahua..sampai skang aku tebayang muka ganas awie tu. Seganas2 dia, dengan pompuan pun kena kencing...huahuahua...

7 comments:

azuwan said...

memang gengster ayat ko ni...biase la kne kencing...otot je besaq, akal mane ntah p..haha..antoo fighter!!!..

Umie said...

skrip drama kah ini??? wakakakaka

zairi said...

azuwan:
hahaha...mangkok tandas tol awie tu.hattan pun kesian gak aku dengar.50k duit simpanan anak dia abis. tu laa. nak sangat kaya cepat.

Umie:
ni bukan drama.ni kenyataan. awie=awie wings, amy=amy search.sila baca paper smalam..memang sadisss...kuikuikui....

akupentoi said...

bro....kalo lu dapat mamat tu lu koyak kelangkang dia biar sampai ke telinga...baru Hung Hing beb...

apek terror said...

peh gua x bace paper semaalam? paper ape wei gua g google jap...

bout pekida adoi rasis la itu organizations...

fazadilla said...

chesss!!! ni bkn skrip drama..ni tgh praktis nak jadi pak karut :P
isk

zairi said...

aku pentoi:
uihh...tu mau terjurai usus besar tuu...hung hing pun x seganas tu..hahaha

apekterror:
aku baca online kosmo semalam...pandai2 la ko nak cari kat mana.ari ni mawi ada gak buat statement.pi tengok kat kosmo online.

pekida skang banyak yang dah lari tune.

Fazadilla:
alaaa...saje nak menyedap kan jalan citer jee..