28 November 2008

Korang ape tau??

1- Kita tau order makan je, tapi x tau susah payah wife kat dapor bertukang sesorang...

2- Kita tau nak buat report sambil marah2 je, tapi x tau susah payah polis tu nak settle kan kes...

3- Kita tau nak kutuk je, tapi x tau susah payah si saiful bodo tu menahan sakit jubo...

4- Kita tau nak cepat je, tapi x tau penunggang moto kat sebelah tadi dah tergolek kena potong nipis...

5- Kita tau nak gelak je, tapi x tau susah payah blogger tu memerah otak nak post entry baru...

6- Kita tau nak skodeng je,tapi x tau susah payah balak tu saiko awek bodo dia tu...

7- Kita tau nak rembat selipar kat masjid time semayang jumaat je, tapi kita x tau selipar tu pun selipar rembat...

8- Kita tau nak mintak duit kat mak+ayah je, tapi x tau susah payah mak+ayah nak cari duit...

9- Kita tau nak happy malam tahun baru sambil tonggang air setan dengan sebelah tangan pegang bontot bohsia, tapi x tau ada 'kamera' tengah rolling kat padang masyar...

10- Kita tau nak surfing enternet je, tapi x tau kerja melambak x settle2 lagi...aku nak pi buat keja jap...

14 comments:

apek terror said...

gua tau ape yang gua buat betul,yg time part buat report tu gua suke...sebab gua bile g report pape buat emosi jap,jap buat mrg gile..pjg gile pnt dia tulis pdn muke...haha

Umie said...

aku tau ko tak suke wat keja pun tp ko buat2 suke keja padahal ko tak tau aku dah tau...

wakakakakaka

Kikuri said...

Saya tumpang lalu pak....

"10- Kita tau nak surfing enternet je, tapi x tau kerja melambak x settle2 lagi"

Statement ini sungguh betul... kije tgh melambak ni, sempat lagi 'melompat belog'! Ishhh!

akupentoi said...

aku pun tak tau...yang aku tau surf tak surf ujung bulan bil kena bayo....

Rajuna said...

ya allah
banyaknya yang aku tak tau.
aku insaf.
di kedai mamak insaf di jalan TAR.

fazadilla said...

haha....
(tahu gelak je :P )

Hashim said...

Itu hak kita sebagai penguna... he HE HE

pemikir lapuk said...

aku tk tahu apa2...hehehe

@tune® said...

kita tak tahu ape yg org lain tahu...
orang lain pon tak tau ape yg kite tahu..
tak tahulah..

azuwan said...

kerja memang senantiasa ade so..kte ENJOY->bak kata Puteri...hehe

zairi said...

apek terror:
gua pun kalo nampak polis ni rasa nak angry je manjang.

umie:
eh...cmana ko leh tau ni?

kikuri:
muka serius je macam bz sangat mengadap komputer. padahal dlm hati tekekek..kekek tengah baca blog orang.

tu mesti perangai ko kan?? aku tauuu...

aku pentoi:
ko lepak kat kedai yg ada wifi la. stakat bayar air secawan je.

rajuna:
Ceh...!!

fazadilla:
ko tu tau gelak+jiwang je yg ko tau...

hashim habeed:
hahaha...bendera india kat live traffic box tu mesti kau kan?

pemikir lapuk:
jangan sampai buat2 x tau dah la...

@tune@:
hahaha..ko pun x tau ape yang aku nak kasi tau kat ko kan...?

azuwan:
puteri x leh nak enjoy sangat dah skang. takut keguguran...kuikuikui

farhanaLicious said...

yang nombor satu. saya sokong bulat bulat.

zairi said...

eleehh,,org lelaki bukan x nak tolong.diorang x biasa kat ceruk2 dapur rumah tu.diorang lebih selesa kat dapur hotel2 je.

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室