27 October 2008

Aku belum boleh nak pikir untuk bulan 12 ni

Syukur pada Allah...Zahra dah sehat. Memandang kan Zahra ni x penah berpisah ngan ummi nya tiap2 malam, kena plak waktu dia x sehat, malam wife aku 1st time pegi kursus tu, aku berperang ngan Zahra. Nak tido melalak panggil ummi, lepas terjaga melalak panggil ummi. Pukul 5 pagi aku menyelanak bawak Zahra ronda2 town Senawang nak bagi dia cool. Terima kasih kat Kak Lang Maria & famili sebab tawar kan air sireh untuk Zahra. Itu hari memang aku huru hara di buatnya. Itu baru kena tinggal kan ngan ummi dia 1 hari, bulan 12 ni ummi dia ada kursus untuk 1 minggu plak. Hargh…boleh kencing manis aku cam ni…

No comments: