21 September 2008

Ni tempat keje ke-4

Bulan 9, 2006

Aku cabut dari kilang Me-Tech Metal Work tanpa notis. Biar padan muka bos aku tu cuak nak cari pengganti aku. Aku dah bosan ngan bos aku. Management dah macam gampang. Amoi HR tu dah macam cibai perangai ei. Naik gaji sampai 2 kali setahun. Pulak tu, naik kan gaji pada kroni2 diorang je. Aku ngan 2 lagi awek india x dapat pape. Walaupun aku serasi ngan kilang ni, tapi aku x leh terima perangai amoi2 kat opis ni. Mungkin atas rezeki anak aku, aku dapat keje berhampiran ngan umah aku. Seremban Engineering. Stakat ni Alhamdulillah prestasi kilang ni. Memang masyuk la. Management puas hati. Dah 2 tahun aku kat sini.

cuba carik aku kat mane?













Aku kat meja aku ngan sorang mamat practical
Posted by Picasa

No comments: