29 September 2008

Petang ni aku balik kampong

Lagi 2 hari nak sambut Hari Raya Aidilfitri. Tahun ni aku beraya kat Gemas. Tahun ni pulak aku ponteng puasa 1 hari. Itu hari lepas cat umah Gemas, tekak aku perit mintak air. Kesudahah nya slurrp 7-E perisa oren berjaya aku habis kan. Kuahkuahkuah..

Dah 2 hari sejak semalam aku sahur sesorang. Wife+Zahra dah balik awal pagi sabtu dengan akak dia. Sahur semalam aku cuma makan mee goreng kering x sedap hasil tapau dari berbuka puasa hari sabtu bersama team Akina. Team Akina skang dah ramai muka baru yang aku x kenal. Berbuka semalam kat umah Acu. Hampir 3thn x makan bersama ngan famili Acu. Rasa kekok pun ada. Dapat gak la makan pengan pisang yang dah lama aku x merasa. Memang sedap ar. Lepas berbuka layan PS2 ngan Faizul sampai pukul 10.

Sahur pagi tadi makan pengat pisang Acu + air milo je. Pukul 9 kat opis, perut aku dah mula layan hardcore. Mood aku dah x ke keja. Wife aku baru send msg nak balik Gemas malam ni gak. Dah x tahan dengan Zahra manjang bergadoh je dengan sepupu dia. Kat umah Palong tu bising dengan mulut dia je menjerit. Semua mainan orang dia punya. x pandai lagi nak berkongsi barang. Mainan dia jangan harap orang boleh sentuh. Tapi bab makanan Zahra x berkira. Kengkadang dia pulak yang suap kan kat orang.

Arrrghh... Skang baru pukul 9.33am. Aku nak baliiikkk...!!

3 comments:

Anonymous said...

The fact is, T-shirts (operations people), Turtlenecks (marketing people), and Suits (management) all speak different languages. [url=http://www.mulberryhandbagssale.co.uk]Mulberry Bags[/url] Moreover, the procedures of the online companies are one that is less risky than selling them to a private vendor. [url=http://www.goosecoatsale.ca]canada goose down coat[/url] Eipuhlbmo
[url=http://www.pandorajewelryvip.co.uk]pandora outlet[/url] Bfilmsxwc [url=http://www.officialcanadagooseparkae.com]canada goose jacket sale[/url] mcsatpgyw

Anonymous said...

In an unprecedented move top European VC firm Balderton has ditched a 13 percent stake in the Finnish social networking and virtual world company Sulake, creators of Habbo a massive blow. ghd pretty in pink This makes it come across as an American city with a European sensibility. http://www.verynorthface.com That up to and often more then 8 ads per break.. http://www.manyghdhair.com Just because you are big does not mean you cannot kill a dress. ugg boots Stewart leather pants add the right amount of edge to the look since she paired it with Pigalle pumps, instead of her trademark high tops, and the Roberto Cavalli jacket.

Anonymous said...

That is actually the case, because fashion designers are re-constructing popular culture in its image. ghd hair straightener The range of designs that are available for the kid's room curtains are mind-boggling. north face outlet Topshop's spring collection will start to arrive in stores early next year.. http://www.manyghdhair.com I wanted to share the clip. http://www.fitghdhair.com We are consistently being presented with various advertisement gigs that portray what famous celebrities are wearing and this has a direct impact on our lives.